En e-mail til nulstilling af adgangskode er sendt til den e-mail, som er knyttet til din konto, men det kan tage flere minutter at modtage den. Vent mindst 10 minutter, før du forsøger en anden nulstilling.
Ved at oprette en kundeprofil har du mulighed for at se status på ordre samt din ordrehistorik.
Opret konto Log indAlkohol: 11%
OG: 1.111
Farve: 18 EBC
Bitterhed: 108 IBU
Malt:
Chateau Pale Ale: 8,0 kg.
Chateau Cara Blonde: 0,25 kg.
Chateau Chit Wheat: 0,2 kg.
Ekstra light Maltekstrakt: 1,0 kg.
Humle:
Chinook 12,6%: 45 gr. 60 min.
Cascade 6,5%: 40 gr. 15 min.
Cascade 6,5%: 12 gr. 10 min.
Summit 16,6%: 7 gr. 10 min.
Chinook 12%: 7 gr. 10 min
Styrian Goldings 4%: 30 gr.
Cascade 6,5%: 15 gr. Tør
Summit 16,6%: 15 gr. Tør
Chinook 12%: 15 gr. Tør
Gær:
Danstar Bry: 2 x 11,5 gr.
Mæskning:
65o C i 90 minutter
Kogning:
Varighed 1 time og 30 minutter, under kogningen reduceres urtmængden med ca. 8-10%
efter 30 min. Chinook
efter 75 min. tilsættes Cascade
efter 80 min. tilsættes Cascade, Summit,Chinook
Når kogningen er slut tilsættes Styrian Gold og bliver i mens urten køles ned
Gæring:
Start gæring ved 20o C, lad temperaturen stige til 22o C..
Efter 7-10 stik om og tilsæt en ny portion gær, og de tre humler til tørhumlingog lad øllet stå 7-10 dage mere, stik derefter om og kom øllet på flaske
Lagring:
Skal helst lagre mindst 6-8 uger
med Pensopay
1-2 hverdage
14 dage