En e-mail til nulstilling af adgangskode er sendt til den e-mail, som er knyttet til din konto, men det kan tage flere minutter at modtage den. Vent mindst 10 minutter, før du forsøger en anden nulstilling.
Ved at oprette en kundeprofil har du mulighed for at se status på ordre samt din ordrehistorik.
Opret konto Log indEn øl med en god fylde og rig på smag, med en lang eftersmag, og en relativt lav carbonering Giver en rolig øl. Modsat mange andre øl, bør Belgisk Blonde nedkølet til 6-12oC
Alkohol: 6-7%
Farve: 8-12 EBC
Bitterhed: 26-29 IBU
Malt:
Chateau Pilsen: 5-6 kg.
Humle:
Saaz: 25 gr. Halltauer Mittelfrüh: 15 gr.
Gær:
Safbrew T-58: 11,5 gr.
Mæskning:
Mæsk i 15 liter vand (45 oC)
63 oC i 55 minutter
70 oC i 20 minutter
78 oC i 2 minutter
Kogning:
Varighed 1 time og 30 minutter, under kogningen reduceres urtmængden med ca. 10%
efter 15 min. tilsættes Saaz humlen
efter 85 min. tilsættes Halltauer humlen
Gæring:
Start gæring ved 20 oC, lad temperaturen stige til 22 oC.. Efter endt gæring lad øllet stå min. 24 timer, for at diacetyl udfældes og fjernes sammen med gærrester
Lagring:
Skal helst lagre mindst 2-4 uger ved 4 oC.
med Pensopay
1-2 hverdage
14 dage