En e-mail til nulstilling af adgangskode er sendt til den e-mail, som er knyttet til din konto, men det kan tage flere minutter at modtage den. Vent mindst 10 minutter, før du forsøger en anden nulstilling.
Ved at oprette en kundeprofil har du mulighed for at se status på ordre samt din ordrehistorik.
Opret konto Log indAlkohol: 5,9% OG: 1.060
Farve: 15 EBC
Bitterhed: 25 IBU
Malt:
Chateau Pale Ale: 4,9 kg.
Chateau Cara Clair: 0,3 kg.
Chateau Cara Ruby: 0,3 kg.
Humle:
Haltauer Mittelfrüh 5%: 30 gr.
Hersbrucker: 2,1%: 25 gr.
Krydderier:
Kardemommefrø: 10 gr.
Koriander: 10 gr.
Bitter orangeskal: 20 gr.
Gær:
Danstar Abbey: 11,5 gr.
Mæskning:
65o C i 60 minutter
Kogning:
Varighed 1 time, under kogningen reduceres urtmængden med ca. 4-5%
Når urten koger tilsættes Haltauer Mittelfrüh efter 45 min. tilsættes Hersbrucker, let stødt Koriander og kardemomme samt bitter orangeskal
Gæring:
Start gæring ved 20o C, lad temperaturen stige til 22-24o C..
Efter 7-10 dage stik om, lad øllet stå 7-10 dage mere, stik derefter om og kom øllet på flaske
Lagring:
Skal helst lagre mindst 6-8 uger
med Pensopay
1-2 hverdage
14 dage