En e-mail til nulstilling af adgangskode er sendt til den e-mail, som er knyttet til din konto, men det kan tage flere minutter at modtage den. Vent mindst 10 minutter, før du forsøger en anden nulstilling.
Ved at oprette en kundeprofil har du mulighed for at se status på ordre samt din ordrehistorik.
Opret konto Log indEn øl med karakteristisk rig sød malt aroma og en velafbalanceret smag, efterlader smagsnoter af brændt træ.
Alkohol: 7-8 %
Farve: +/- 50 EBC
Bitterhed: 15-22 EBU
Malt:
Chateau Pilsen: 3,2 kg.
Chateau Munich Light: 2 kg.
Chateau Cara Ruby: 0,8 kg.
Chateau Chrystal: 0,2 kg.
Chateau Chokolade: 0,2 kg.
Humle:
Magnum: 15 gr.
Hallertauer Perle: 8 gr.
Gær:
Sabrew T-58: 11,5 gr.
Mæskning:
62 oC i 60 minutter
72 oC i 10 minutter
78 oC i 2 minutter
Kogning:
Varighed 1 time og 30 minutter, under kogningen reduceres urtmængden med ca. 8-10%
efter 15 min. tilsættes Magnum humlen
efter 85 min. tilsættes Perle og 500 gr. mørk kandis eller brun farin.
Kan evt. tilsættes lidt lakrids
Gæring:
Start gæring ved 20 oC, lad temperaturen stige til 22 oC.. Efter endt gæring lad øllet stå min 24 timer, for at diacetyl udfældes og fjernes sammen med gærrester Lagring: Skal helst lagre mindst 2-4 uger ved 4 oC.
med Viabill
1-2 hverdage
14 dage
I Vipperød