Print siden

Canadian Farmhouse Hvede - Ølopskrift

Alkohol: 8,5%
OG: 1.086
Farve: 12 EBC
Bitterhed: 21 IBU

Opskrift til 20 liter:

Malt:
Chateau Pale Ale: 3,4 kg.
Chateau Wheat Blanc: 4,2 kg.

Humle:
Willamette 4,9%: 55 gr.

Gær:
Hvedegær: 11,5 gr.

Mæskning:
65o C i 75 minutter

Kogning:
Varighed 75 min, under kogningen reduceres urtmængden med ca. 4-5%
Når urten har kogt i 15 min. tilsættes 35 gr. Willamette, efter yderligere 45 min. tilsættes 20 gr. Willamette

Gæring:
Gæring ved 24-26o C.
Efter 7-10 dage stik om og kom øllet på flaske

Lagring:
Skal helst lagre mindst 3-4 uger