En e-mail til nulstilling af adgangskode er sendt til den e-mail, som er knyttet til din konto, men det kan tage flere minutter at modtage den. Vent mindst 10 minutter, før du forsøger en anden nulstilling.
Ved at oprette en kundeprofil har du mulighed for at se status på ordre samt din ordrehistorik.
Opret konto Log indAlkohol: 4,5%
OG: 1.045
Farve: 6 EBC
Bitterhed: 19 IBU
Malt:
Chateau Pilsen 2: 3,6 kg.
Chateau Wheat Blanc: 0,25 kg.
Chateau Cara Clair: 0,25 kg.
Humle:
Styrian Golding 4%: 10 gr. 60 min.
Magnum 14%: 10 gr. 30 min.
Styrian Golding 4%: 10 gr. 15 min.
Styrian Golding 4%: 15 gr. 5 min.
Gær:
Danstar Bellesaison: 11,5 gr.
Mæskning:
62o C i 70 minutter
Kogning:
Varighed 1 time, under kogningen reduceres urtmængden med ca. 4-5% Når urten koger tilsættes Styrian Gold
efter 30 min. tilsættes Magnum
efter 45 min. tilsættes Styrian Gold
efter 55 min. tilsættes Styrian Gold
Gæring:
Gæring ved 18-22o C. Efter 7-10 dage stik om, lad øllet stå 7-10 dage mere, stik derefter om og kom øllet på flaske
Lagring:
Skal helst lagre mindst 6-8 uger
med Pensopay
1-2 hverdage
14 dage