Print siden

Farmhouse Summer - Ølopskrift

Alkohol: 4,5%
OG: 1.045
Farve: 6 EBC
Bitterhed: 19 IBU

Opskrift til 20 liter:

Malt:
Chateau Pilsen 2: 3,6 kg.
Chateau Wheat Blanc: 0,25 kg.
Chateau Cara Clair: 0,25 kg.

Humle:
Styrian Golding 4%: 10 gr. 60 min.
Magnum 14%: 10 gr. 30 min.
Styrian Golding 4%: 10 gr. 15 min.
Styrian Golding 4%: 15 gr. 5 min.

Gær:
Danstar Bellesaison: 11,5 gr.

Mæskning:
62o C i 70 minutter

Kogning:
Varighed 1 time, under kogningen reduceres urtmængden med ca. 4-5% Når urten koger tilsættes Styrian Gold
efter 30 min. tilsættes Magnum
efter 45 min. tilsættes Styrian Gold
efter 55 min. tilsættes Styrian Gold

Gæring:
Gæring ved 18-22o C. Efter 7-10 dage stik om, lad øllet stå 7-10 dage mere, stik derefter om og kom øllet på flaske

Lagring:
Skal helst lagre mindst 6-8 uger