En e-mail til nulstilling af adgangskode er sendt til den e-mail, som er knyttet til din konto, men det kan tage flere minutter at modtage den. Vent mindst 10 minutter, før du forsøger en anden nulstilling.
Ved at oprette en kundeprofil har du mulighed for at se status på ordre samt din ordrehistorik.
Opret konto Log indAlkohol: 5,6%
OG: 1.057
Farve: 7 EBC
Bitterhed: 19 IBU
Malt:
Chateau Pilsen 2: 1,5 kg.
Chateau Wheat Blanc: 3,6 kg.
Humle:
Hersbrucker 2,1%: 60 gr.
Gær:
Hvedegær: 11,5 gr.
Mæskning:
65o C i 60 minutter 70o C i 15 minutter
Kogning:
Varighed 60 min, under kogningen reduceres urtmængden med ca. 4-5%
Når urten koger tilsættes 60 gr. Hersbrucker
Gæring:
Gæring ved 24-26o C.
Efter 7-10 dage stik om og kom øllet på flaske
Lagring:
Skal helst lagre mindst 3-4 uger
med Viabill
1-2 hverdage
14 dage
I Vipperød