En e-mail til nulstilling af adgangskode er sendt til den e-mail, som er knyttet til din konto, men det kan tage flere minutter at modtage den. Vent mindst 10 minutter, før du forsøger en anden nulstilling.
Ved at oprette en kundeprofil har du mulighed for at se status på ordre samt din ordrehistorik.
Opret konto Log indNøddebrun Klosterøl med en blød bitterhed.
Alkohol: 7,6% OG: 1.077
Farve: 52 EBC
Bitterhed: 24 IBU
Malt:
Chateau Pilsen: 3,5 kg.
Chateau Arome: 1,0 kg.
Chateau Cara Ruby: 1,0 kg.
Chateau Crystal: 1,0 kg.
Lys Kandis: 500 gr.
Humle:
Styrian Goldings 4,0%: 40 gr. 60 min.
Styrian Goldings 4,0%: 30 gr.
Gær:
Danstar Abbey: 11,5 gr.
Mæskning:
62o C i 15 minutter
68o C i 20 minutter
72o C i 25 minutter
Kogning:
Varighed 1 time og 30 minutter, under kogningen reduceres urtmængden med ca. 8-10%
efter 30 min. tilsættes Styrian Goldings 1
efter 90 min. tilsættes Styrian Goldings 2, lad dette blive i mens urten nedkøles
Gæring:
Start gæring ved 20o C, lad temperaturen stige til 22-24o C..
Efter 7-10 stik om og tilsæt en ny portion gær, lad øllet stå 7-10 dage mere, stik derefter om og kom øllet på flaske
Lagring:
Skal helst lagre mindst 6-12 uger
med Pensopay
1-2 hverdage
14 dage