Print siden

Brygkursus for begyndere

Brygforretningen vil gerne udbrede muligheden for, at alle med interesse indenfor ølbrygning, kan lære at brygge øl. Derfor tilbyder vi det ultimative allgrain ølbrygningskursus for begyndere, hvor du lærer at brygge øl fra bunden med hele korn.

Alle kan lære at brygge øl

Alle kan lære at brygge øl. Det kræver ingen tidligere erfaring. 

Vores brygkursus tager udgangspunkt i den århundrede gamle europæiske brygmetode, som giver dig den vigtige basisviden, til at lave godt og gammeldags håndbryg.

Når du lærer at brygge øl med denne metode, har du det vigtigste fundament til at finde den ølbrygningsmetode der passer dig bedst, både i forhold til råvarer, pladsforhold og det brygudstyr du vil bruge.

Tilmeld dig her

Valg af øl ved tilmelding

Når du tilmelder dig et ølbrygningskursus hos Brygforretningen, skal du under bemærkning skrive, hvilken øl du ønsker at brygge på vores brygkursus. Du kan vælge mellem følgende øl:

  • Leffe type
  • Belgisk Rød
  • Nutbrown Ale
  • Pale Ale
  • Porter

OBS: Hvis ikke du skriver en øltype i bemærkningsfeltet, vil Brygforretningen vælge en øl for dig.

Praktisk information om vores ølbrygningskursus

Dag: Vores ølbrygningskursus foregår altid på en lørdag.

Tid: Brygkurset starter kl. 14:00, og varer ca. 6-8 timer.

Sted: Skimmedevej 10, Port K, 4390 Vipperød

Du får:

  • Teoretisk undervisning omkring ølbrygning
  • Praktisk undervisning omkring ølbrygning
  • Brygspand med 20 liter bryg, som du skal færdiggøre derhjemme
  • Mad og drikke i løbet af kursusdagen
  • Kompetente undervisere
  • Kursusmateriale og opskrifter til ølbrygning

Husk at komme i et transportmiddel der gør, at du kan have en brygspand med 20 liter øl med hjem.

Tilmeld dig her

Program

Ved ankomst starter vi med en kop kaffe eller te og lidt brød. Imens vil der blive talt om hvad ølbrygning er, og der vil blive gennemgået basal teori. Du får udleveret materialet vedrørende teorien bag ølbrygning.

Vi går herefter til gryderne. Mens vi brygger, vil der være mere teori der relaterer til de opgaver, der skal løses under brygningen. Når gryderne kan passe sig selv, vil der blive serveret en lækker buffet, bestående af noget brød og pålæg. Der vil være øl og vand til maden. Når vi har spist, går vi tilbage til brygudstyret, og fortsætter vores ølbrygning til den er færdig. Dagen afrundes med en gennemgang af hvad der er foregået under brygningen, og hvordan du skal færdiggøre de 20 liter øl du får med hjem.

Spørgsmål og booking af ølbrygningskursus

Har du spørgsmål til vores ølbrygningskursus, er du velkommen til at kontakte os på 51 44 45 09 eller på salg@brygforretningen.dk.

Tilmeld dig her