Print siden

Hvem er vi:

Vi er selv hjemmebryggere, og har selv brygget vin og øl siden starten af firserne. De sidste 10-15 år inden til vi startede Brygforretningen, kunne vi ikke finde vinsæt af ordentlig kvalitet, og måtte derfor købe vores produkter i Sverige og England, på et tidspunkt spurgte vores leverandør i Sverige, om ikke vi ville have forhandlingen af hans produkter i Danmark. Hvilket vi sagde ja til og det var starten.

I dag er vi ud over os selv (Thomas og Charlotte) 5 flexjob ansatte – vi har for det meste også 1 – 2 i arbejdsprøvning da det betyder meget for os at være en social virksomhed.

FG Handel SMBA der står bag Brygforretningen.dk er en indkøbsforening, og det er vores formål at gøre det nemt at få fat i de varer man skal bruge som hjemmebrygger, og det til en overkommelig pris.

Vi har en vision om at være repræsenteret på både det Danske og det Tyske marked. Hvorfor vores priser ligger på et niveau, hvor det også er interessant for private tyskere at handle hos os. Derfor er vores priser tilpasset det Europæiske marked, også selvom den Danske regering vil have 25% i moms.

Besøger du os, finder du en stor velassorteret forretning hvor du kan se vore varer, og lade shoppinggenet få frit løb. Vi tager alle gængse betalingskort både på nettet, og Visa og Mastercard ved besøg i vores forretning.

e-mærket:

Brygforretningen.dk er e-mærket, og derfor er du omfattet af e-mærkets køberbeskyttelse. Du har også altid adgang til e-mærkets gratis Sagsbehandling, når du handler hos os.