En e-mail til nulstilling af adgangskode er sendt til den e-mail, som er knyttet til din konto, men det kan tage flere minutter at modtage den. Vent mindst 10 minutter, før du forsøger en anden nulstilling.
Ved at oprette en kundeprofil har du mulighed for at se status på ordre samt din ordrehistorik.
Opret konto Log ind Alkohol: 9%
OG: 1.091
Farve: 37 EBC
Bitterhed: 41 IBU
Malt:
Chateau Pale Ale: 4,6 kg.
Chateau Wheat Blanc: 1,3 kg.
Chateau Cara Crystal: 0,1 kg.
Chateau Melanoidin: 0,1 kg.
Chateau Spec. B.: 0,15 kg.
Chateau Chokolat: 0,1 kg.
Lys Kandis: 1,0 kg.
Humle:
Styrian Golding 4%: 40 gr. 45 min.
East Kent Gold 4,4%: 25 gr. 45 min.
Styrian Golding 4%: 35 gr. 10 min.
East Kent Gold 4,4%: 50 gr. 10 min.
Krydderier:
Bitter Orange: 10 gr.
Koriander: 5 gr.
Gær:
Danstar Abbey: 2 x11,5 gr.
Mæskning:
58o C i 15 minutter
64o C i 30 minutter
72o C i 30 minutter
Kogning:
Varighed 75 min., under kogningen reduceres urtmængden med ca. 6-7%
efter 30 min. kogning tilsættes Styrian Gold og East Kent Gold
efter 65 min. tilsættes Styrian Gold og East Kent Gold
Gæring:
Gæring ved 22-24o C. Efter 7-10 dage stik om, tilsæt et brev gær mere, og lad øllet stå 10-14 dage mere, stik derefter om og kom øllet på flaske
Lagring:
Skal helst lagre mindst 8-12 uger
med Viabill
1-2 hverdage
14 dage
I Vipperød