En e-mail til nulstilling af adgangskode er sendt til den e-mail, som er knyttet til din konto, men det kan tage flere minutter at modtage den. Vent mindst 10 minutter, før du forsøger en anden nulstilling.
Ved at oprette en kundeprofil har du mulighed for at se status på ordre samt din ordrehistorik.
Opret konto Log indAlkohol: 7,5%
OG: 1.076
Farve: 16 EBC
Bitterhed: 65 IBU
Malt:
Chateau Pale Ale: 6,3 kg.
Chateau Wheat Blanc: 0,2 kg.
Chateau Cara Ruby: 0,2 kg.
Chateau Munic 25: 0,2 kg.
Chateau Melanoidin 40: 0,06 kg.
Humle:
Simcoe 13,0%: 10 gr. 60 min.
Columbus 16,0%: 10 gr. 60 min.
Simcoe 13,0%: 7 gr. 15 min.
Columbus 16,0%: 15 gr. 15 min.
Simcoe 13,0%: 15 gr. 5 min.
Amarillo 6,5%: 15 gr. 5 min.
Columbus 16,0%: 15 gr.
Warrior: 15 gr. Tør
Simcoe: 10 gr. Tør
Gær:
Danstar Bry: 11,5 gr.
Mæskning:
65o C i 90 minutter
Kogning:
Varighed 1 time, under kogningen reduceres urtmængden med ca. 4-5% Når urten koger tilsættes Simcoe og Columbus
efter 45 min. tilsættes Simcoe og Columbus
efter 55 min. tilsættes Simcoe og Amarillo
efter 60 min. tilsættes Columbus, lad dette blive i mens urten nedkøles
Gæring:
Start gæring ved 20o C, lad temperaturen stige til 20-22o C..
Efter 7-10 dage stik om og tilsæt en ny portion gær og humlen til tørhumling, lad øllet stå 7-10 dage mere, stik derefter om og kom øllet på flaske
Lagring:
Skal helst lagre mindst 6-8 uger
med Pensopay
1-2 hverdage
14 dage