En e-mail til nulstilling af adgangskode er sendt til den e-mail, som er knyttet til din konto, men det kan tage flere minutter at modtage den. Vent mindst 10 minutter, før du forsøger en anden nulstilling.
Ved at oprette en kundeprofil har du mulighed for at se status på ordre samt din ordrehistorik.
Opret konto Log indAlkohol: 9%
Farve: 14 EBC
Bitterhed: 27 IBU
Malt:
Chateau Pilsen: 6,9 kg.
Chateau Bisquit: 0,1 kg.
Chateau Arome: 0,2 kg.
Hvid Kandis : 1,0 kg.
Humle:
Styrian Goldings 5%: 30 gr.
Hersbrucker 2,1%: 10 gr.
Tetnanger 3,8%: 10 gr.
Saaz 2,8%: 15 gr.
Gær:
2 x Danstar Abbey: 11,5 gr.
Mæskning:
65o C i 90 minutter
Kogning:
Varighed 1 time og 15 minutter, under kogningen reduceres urtmængden med ca. 8-10%
efter 15 min. tilsættes Styrian Goldings og Kandis
efter 60 min. tilsættes Hersbrucker og Tetnanger
Efter 10 min. tilsættes Saaz
Gæring:
Tilsæt et brev gær og lad gære ved 21 - 23o C, efter 7 dage stik og der tilsættes endnu et brev gær.
Efter endt gæring (7-14 dage mere) stik om og lad øllet stå min. 24 timer, for at diacetyl udfældes og fjernes sammen med gærrester
Lagring:
Skal helst lagre mindst 4-6 uger
med Pensopay
1-2 hverdage
14 dage